Thursday, June 22, 2006

Autoseikkailu

Luistelin eilen todella paljon, kävin jarnon luona ja se on paljon se. Plus vielä illalla kävin 30min lenkin joka oli autolla mittaillessa 6km, oumaigaad. Sisko pitää minua vieläkin tyhmänä kun urheilen.
Siitä toiseen, kun hain sen tänään Nurmeksesta ja mentiin sieltä Kajaaniin hakemaan äitiä ja sitten äitin toilailujen jälkeen lähdettiin niin oumaigaad^2 kun toi öljynpoikanen pääsi loppumaan.
Onneksi sisko ehdotti STOP ja öljyvalon palaessa ajamaan lähimmälle huoltoasemalle, äiti ehdotti "räppien" pienemmälle laittamista. Onneksi valitsin pysäyttämisen paikallisbussin pysäkille josta käveltiin siskon kanssa hakemoon good old oilia 2km essolta. (ei otettu essoja)
Kiitos kaikille bemareiden ja volvojen virtualpenis omistajille jotka sai egoillen ohitella siinä kun kiire oli jussikaljaa juomaan. Paitsi sitä yhtä volkkaria ne päästäny vaikka aina välillä tuli perseeseen kiinni.

Onneksi kuvia tuli oteltua öljynvaihdon lomassa.
Kuva1
Kuva2
Kuva3
Kuva4

ps. Unohdin postit pihalle ja oli noi juhannuksen kaatosateet. Onneksi ne pysty tuossa hetki sitten ottamaan pihalta kun osittain olivat kuivuneet.

No comments: